„Nincsenek balhék, költözés, megcsalás” - 18 éve mondta ki a boldogító igent Deutsch Anita és Kinizsi Ottó

esküvő balhé házasság Kinizsi Ottó házassági évforduló évforduló Deutsch Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Deutsch Anita és Kinizsi Ottó már 20 éve alkotnak egy párt, házasságkötésük pedig 18 évvel ezelőtt volt. Bár a köztük lévő 8 év miatt sokan nem jósoltak nekik hosszú kapcsolatot, a sztárpár rácáfolt erre, és köszönik szépen, jól vannak.

A Barátok közt egykori sztárjai a napokban ünnepelték házasságuk nagykorúságát, ugyanis már 18 éve annak, hogy kimondták a boldogító igent. Ottó elárulta, hogy a mai napig harmonikus a kapcsolatok.

"Sokszor megkaptuk ezt a korkülönbség dolgot, de szeretjük egymást, nincsenek balhék, elköltözés, megcsalás... Manapság már az is ritka, hogy 18 évet együtt éljenek párok. Nyilván nekünk is vannak dolgaink, de ezek inkább a természetünkből fakadnak, mintsem a korkülönbségből. Én például nem tudok úgy kikapcsolódni, ha befejezetlen munkáim vannak, márpedig az nem ritka. Összeteszem a két kezem, hogy ilyen családom van, az a dolgom, hogy erre vigyázzak, és ne áldozzam be a munka miatt – árulta el a rendező a Blikknek.

"Anita meglepetése volt, hogy elmentünk egy szabadulószobába, és mint kiderült, a hely korábban az az étterem volt, ahol a lagzink is tartottuk. Csak beültünk, és nézegettük, mennyi minden megváltozott, és milyen gyorsan elrepültek az évek"

– mesélte Ottó.

A rendezőt a nézők legutóbb a Dancing with the Stars-ban láthatták, február 1-től pedig kreatív producerként dolgozika TV2 Csoport kreatív csapatánál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.