Szegedi Fecsó barátnője Blondie néven ontja magából a dalokat mostantól

Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram -
új dal Géczi Bea Blondie Szegedi Fecsó Szegedi Fecsó barátnője
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szegedi Fecsó barátnőjének, Beának nagy álma volt, hogy zenei karrierbe kezdjen, most pedig ez az álom meg is valósult.

Ahogy mi is megírtuk, Szegedi Fecsó barátnője, Bea összeállt Kulcsár Edina új párjával, G.w.M-mel egy dal erejéig. A Fókusz szerdai riportjából kiderült, hogy Bea mostantól Blondie néven fogja ontani magából az új dalokat, egészen pontosan havonta egyet, egy éven keresztül - írja a 24.hu.

"Igazából ezt nem én találtam ki, hanem a párom, Fecsó. Gondolkoztunk nagyon sok néven, és mivel szőke a hajam, ezért így döntöttünk. Vagyis hát ő, én meg bólogattam rá" – mesélte Blondie. Kiderült, hogy Beának régóta dédelgetett álma volt a zenei karrier, és az a célja, hogy meghonosítsa hazánkban az amerikai női rapperek szókimondó stílusát.

Az is kiderült, hogy Fecsó - aki korábban Vasvári Vivien férje volt - támogatta szerelmét, hogy vágjon bele a zenélésbe:

Szegedi Fecsó és Bea Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram

"Maximálisan támogatom, azt szeretném, ha saját magának érné el a céljait. Nem szeretem azt, hogy pénzzel pumpáljam a páromat. Megkérdeztem tőle karácsonykor, hogy mi az, amihez kedve lenne, és ő azt mondta, saját számokat szeretne, saját zenét. Kérdeztem, hogy kivel, és azt mondta, G.w.M-mel. Felhívtam G.w.M-et, megbeszéltük, elmentünk, és most itt tartunk" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.