"Az egész ház csupa vér lett" - otthon született a magyar énekes gyermeke

Forrás: redlemon -
vér terhesség szülés linczényi márkó énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Linczényi Márkó részletesen mesélt arról, milyen élmény volt számára az otthonszülés.

Linczényi Márkó Istenes Bence műsorában mesélt arról, hogy két évvel ezelőtt a kislánya otthon született. A TV2 #maradjotthon című műsorában az énekes és felesége már a szülésre készültek, hiszen a koronavírus-járvány miatt ezt látták a legbiztonságosabbnak.

Linczényi elmesélte a stúdióban ülő apukáknak, hogy az otthonszülésnek nagyon szigorú feltételei vannak, és arról is beszélt, hogy nézett ki a lakás kislánya születése után.

„Ennek rendkívül szigorú feltételei vannak. Meg van határozva, hogy hány percen belül kell lennie kórháznak, a terhességgondozás során egy orvos ugyanúgy ott van, minden értéknek stimmelnie kell, ott van két dúla, folyamatos kapcsolatban vagy... Van egy foglalásod a közeli kórházban, ahol téged várnak. Tehát ha bármi komplikáció van, akkor tizenvalahány percen belül ott vagy, ami egyébként pontosan ugyanaz az idő, mintha az egyik osztályról áttolnak a másikra"

– mondta az énekes, és úgy fogalmazott, hogy az otthonszülés során egy Benny Hill showban érezte magát.

-tette hozzá Linczényi.

Linczényi Márkó és kedvese Forrás: redlemon

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.