Meglepő dologról rántotta le a leplet házasságával kapcsolatban a Groovehouse énekesnője: "Nekem időnként ebből ki kell törnöm"

Forrás: Instagram/Judy -
Judy házasság Groovehouse titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Judy és férje 14 éve tartanak ki egymás mellett jóban, rosszban. Sokan azt gondolják, hogy az ő házasságuk idilli és tökéletes, az énekesnő azonban meglepő titokkal igazolta, hogy ez korántsincs így.

A Groovehouse énekesnője azt vallja, hogy egy házasságban is kellenek pihenőnapok, amikor a férj és a feleség külön programokon töltődnek fel.

"Mindig kedvez a csajos buliknak, ha Balázs elmegy horgászni. Csendes típus, ő ezzel töltődik. A természetközeli kikapcsolódásokat kedveli, még egyedül is képes ilyen programokat bevállalni. Én pont az ellentétje vagyok. Annyira le vagyok Balázs mellett csendesedve, hogy nekem időnként ebből ki kell törnöm. Szeretek emberek között, társaságban, barátokkal lenni.

Judy Forrás: Instagram/Judy

Mindkettőnknek fontos, hogy időnként külön menjünk el, hisszük, hogy ez a jó házasság titka. Egy kapcsolatban meg kell tudni tartani a szabadságot is. Mi tizennégy éve vagyunk együtt, ennyi idő után pláne belefér, hogy szabadságot adjunk egymásnak, természetesen maximális bizalommal"

– mesélte a Borsnak az énekesnő, aki őszintén bevallotta, hogy az ő házassága sem tökéletes, de mindketten tesznek azért, hogy működőképes legyen a kapcsolatuk.

"Sokan azt gondolják, mi vagyunk a tökéletes házaspár, hogy nekünk nincsenek vitáink, pedig nem így van. Akadnak feszültségek, de az tény, hogy mi sokat teszünk a kapcsolatunkért. De ez így van rendjén! Azért vannak az emberek, hogy megvívják a harcaikat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.