"Mekkora képmutatás"- kikezdték a rajongók Solti Ádámot, aki felesége meddőségéről panaszkodott

Forrás: TV2 Sajtószoba -
Solti Bernadett család gyerekvállalás megcsalás Solti Ádám félrelépés képmutatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kímélik a hozzászólok Solti Ádámot egy két évvel ezelőtti felvétel miatt, amiben a színész felesége sikertelen lombikjáról és méhen kívüli terhességéről beszél.

Képmutatónak tartják az internetezők Solti Ádámot, akinek hűtlenségi ügye óriási port kavart. Kiderült ugyanis, hogy a színész évekig viszonyt folytatott egy nővel, akitől gyermeke is született. A napokban került elő egy 2020-as felvétel, amiben Ádám arról beszél, milyen nehéz időszakon mennek keresztül Bernivel, akinek volt egy méhen kívüli terhessége, és a lombikjuk sem sikerült.

"Nálunk ez olyan, ami nem szégyellnivaló, abszolút nem szégyellnivaló. Mindenképp fogunk még próbálkozni. Csak most már picit koncentráltabban talán, mert tudjuk, hogy mi miután következik, mi mit jelent. Igazából addig megyünk, amíg nem sikerül. Ki nem?"

-fogalmazott akkoriban Ádám.

Forrás: TV2 Sajtószoba

Most, hogy kiderült, hogy házasságon kívül szült neki gyermeket a szeretője, a beszélgetésnek egészen más a mondanivalója. A hozzászólók nem is kímélték a színészt.

"A szeretője meg 2020-ban szült" - jegyezte meg rögtön az egyik internetező a videó alatt.

"Jaja. Szakadok, mekkora képmutatás" - fűzte hozzá egy másik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.