Döbbenet: majdnem önerőből lett milliárdos a játékokat áruló 11 éves kislány

luxus pénzügy milliárdos gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a kis Pixie Curtis még csak 11 esztendős, szülei támogatásával már ebben a zsenge korban dollármilliókra tett szert kereskedelmi vállalkozásai révén.

Az ausztrál kislány tehetős és az üzleti életben otthonosan mozgó szülei kezdőtőkéjének köszönhetően, illetve az ő támogatásuk mellett foglalkozik játéktárgyak értékesítésével. Az egyik céget, a hajkiegészítőket forgalmazó Pixie's Bowst még kisbabakorában íratta a nevére édesanyja, Roxy Jacencko PR-guru. Azóta a hírességek gyerekei is megőrülnek a termékeikért: Suri Cruise-t, North Westet és Khloe Kardashian lányát, True-t is lencsevégre kapták már Pixie's Bows-hajdíszekben.

Egy korábban megjelent cikk szerint Pixie vagyona idén elérte a 13 millió dollárt, amely ausztrál valutában számolva durván 3,5, amerikaiban több mint 5 milliárd forintnak felel meg. A kislány, aki ilyen ütemű vagyonosodás mellett állítólag 15 éves korára már vissza is vonulhat a munka világából, ki is élvezi az őt körülvevő hatalmas luxust.

Szüleivel és hétéves öccsével, Hunterrel egy nagyjából 1,7 milliárd forintot érő saját medencés, edzőteremmel felszerelt villában élnek, melynek garázsában több tízmilliós luxusautók várakoznak arra, hogy Pixie végre annyi idős legyen, hogy vezethesse őket – írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.