Rubint Réka büszke a fiára: sok bántást és csúfolást kapott gyerekkorában, de sosem adta fel

gúny Rubint Réka eredmény család anya Schobert Norbi Schobert Norbert sport büszkeség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka a közösségi oldalán osztott meg egy fotót az ifjabbik Schobert Norbiról, aki szemmel láthatólag sok időt tölt edzéssel. Az egykor sokat csúfolt duci kisfiúból mostanra igazi izompacsirta lett. 

Egy anya mindig szomorú, ha bántják a gyermekét, pláne, ha olyasmi miatt csúfolják, amin ő nem tud változtatni. De az idősebb Schobert-fiú most megmutatta ország-világnak, hogy kemény munkával kemény izmai lehetnek az emberek, erre az ő kockahasa a bizonyíték.

A sztáredző édesanya, akinem nemrég volt a 43. születésnapja, a fotóhoz a következő posztot írta:

„Bàntották, csúfolták, tettèk Rá is a megjegyzéseket ... A nagy megmondòk. A magukat bölcsnek valló felnőttek. Ő kicsi volt és nem értette. De a példa, a sport szeretete , a kitartò, következetes minta és a családi támogatás ott volt mellette és előtte... és MEGCSINÁLTA! Annyira büszke vagyok Rá IS!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.