Bevallotta: 13 évesen használt először kábítószert a világhírű énekesnő

Forrás: AFP/The Recording Academy/Emma Mcintyre -
fiatal Demi Lovato kokain alkohol autóbaleset kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Lovato 13 éves korában szenvedett autóbalesetet, ekkor kezdett először menekülőutat keresni. 

"Autóbalesetem volt, és opiátokat írtak fel nekem. Anyám nem gondolta volna, hogy a 13 éves lányától kell majd elzárnia az opiátokat, pedig akkor már ittam is. Sokat bántottak, és menekülőutat kerestem" - vallotta be Lovato egy podcast adásban. Hozzátette: rengeteg alkoholt fogyasztott tinédzser évei alatt. Először egyedül ivott, miután kilopott egy sört a mostohaapja hűtőjéből.

Forrás: AFP/The Recording Academy/Emma Mcintyre

"17 éves voltam, amikor először kipróbáltam a kokaint. Túlságosan is szerettem, de végül annyira elszabadultak a dolgok, hogy amikor 18 lettem, elmentem elvonóra" - idézi az egykori Disney-sztárt a People.

Az énekesnő 2018-ban majdnem belehalt a heroin-túladagolásba. Három agyvérzést és négy szívrohamot kapott, egy időre pedig a látását is elvesztette. Legutóbb idán januárban volt rehabon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.