Megtörte a csendet: Joshi Bharat őszintén beszélt a válásáról

Forrás: Life TV -
válás Joshi Bharat szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly szeptemberben derült ki, hogy 31 év után tönkrement Joshi Bharat házassága. A műsorvezető ezután rövid ideig Mészáros Lőrinc volt feleségével, Kelemen Beatrixszal volt együtt. 

Joshi Bharat bevallotta, hogy korábban el sem tudta volna képzelni, hogy egyszer majd Európában él, azt pedig pláne nem, hogy keresztény nővel fogja összekötni az életét. Azonban mindezt megjósolták neki.

"Mindent megjósoltak nekem, a házasságomat és a válásomat is. Európában ez nem nagy dolog, mert egy pillanat alatt szétesnek a kapcsolatok, de Indiában akkor más volt a helyzet" - mondta a Bóta Café műsorában, hozzátéve, hogy gyermekkorában még csak nem is hallott a válásról.

Joshi Bharat a stúdióban Forrás: Life TV

"Ez egy hosszú, bonyolult történet. Van, amikor döntéseket kell hoznia az embernek, még ha fájdalmas is. Ennek így kellett lennie" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.