Lewis Hamilton szerepelhetett volna az új Top Gunban: ezért utasította vissza a felkérést

Forrás: AFP/Natalia Kolesnikova -
Lewis Hamilton Top Gun Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forma-1-es elfoglaltságai miatt nem tudott szerepelni a Top Gun: Maverick című filmben Lewis Hamilton.

A 37 éves világbajnok a Vanity Fair magazinnak elmondta, hogy barátságuk a filmcsillaggal akkor kezdődött, amikor Tom Cruise néhány éve meghívta A holnap határa forgatására.

Az autóversenyző egyébként gyerekként rajongott az első Top Gun-filmért, annak hatására vadászpilóta akart lenni. "Amikor meghallottam, hogy jön a második film, azt gondoltam, nem érdekel, milyen szerepet kapnék, akár még söprögetni, takarítani is hajlandó vagyok a háttérben" - idézte a lap a pilótát.

Lewis Hamiltonnak nem jutott ideje szerepelni az új Top Gunban Forrás: AFP/Natalia Kolesnikova

Tom Cruise bele is egyezett, Lewis Hamilton egy pilótát alakított volna. Az autóversenyző végül visszalépett a szereptől, mert a Forma-1 túlságosan lefoglalta.

"Tökéletességre törekszem, egyszerűen nem jutott rá idő"

- mondta.

Lewis Hamilton egyébként korábban a Zoolander 2 című vígjátékban is feltűnt, valamint Brad Pitt mellett ő az egyik producere egy új Forma-1-es filmnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.