Megalázó helyzetbe került Tóth Andi: ezért nem lép fel a Strand Fesztiválon

Strand Fesztivál fellépés Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalán jelentette be Tóth Andi, hogy nem lesz ott a Strand Fesztiválon vasárnap este, bár Special Guest-ként szerepel a plakátokon. Elmondta, mi ennek az oka.

Nem arról van szó, hogy Andi cserbenhagyta a közönségét, a fellépésre nem volt lekötve - ahogy ő fogalmaz. A szervezők arra kérték, hogy ingyen adjon elő két-három dalt, de ő ezt visszautasította.

"Írtátok és láttam is a plakátot, hogy ki vagyok írva a Strand Fesztre, de az van, hogy én nem vagyok oda lekötve, nem leszek ott. Volt róla szó 3 nappal ezelőtt, amikor megláttuk az első plakátot, akkor beszéltünk velük és mondták, hogy ingyen, 1-2 dal erejéig menjek el. Ezt mi visszautasítottuk, mert nyilván, ha mindenki más ki van fizetve, akkor ez számomra megalázó. Ettől függetlenül továbbra is osztották a plakátokat. (...) Szóval lényeg, hogy én nem leszek ott! Sorry, majd next time" - mondta a 24 órán keresztül elérhető Insta-sztorijában az énekesnő.

Tóth Andi a sztorijában mondta el, miért nem lép fel a Strand Fesztiválon Forrás: Instagram/Tóth Andi

UPDATE:

Nem a Strand Fesztivál szervezői voltak felelősek a vasárnapi programokért, hanem a WORLD IS MINE csatapa hívta fel és egyeztetett vele. Erről közleményt is adtak ki, tisztázták a helyzetet:







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.