Joshi Bharat: "Ha valakit szeretsz, akkor elengeded"

Fotó / Polyák Attila -
hindu sorselemző Joshi Bharat reinkarnáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokat változott Joshi Bharat élete az elmúlt években. A sorselemző 2021 szeptemberében elvált felségétől, Csillától, újból szerelmes lett, ám az a kapcsolata is véget ért. Jelenleg nincs televíziós munkája, eladta százmilliós házát és lányával költözött össze, egy panelház nyolcadik emeletén él. Most arról beszélt, miként éli a mindennapjait és mi foglalkoztatja. 

"Kíváncsian várom, mit hoz nekem a jövő" - jelentette ki. "Hindu hitünk szerint ha valakit szeretsz, akkor elengeded. Sokféle veszteség létezik, mindegyiket meg kell gyászolni, de a gyász nem azt jelenti, hogy elkezdem sajnálni magam" - nyilatkozta a Best magazinnak Joshi Bharat.

Fotó / Polyák Attila

"Visszavonultan élek, és azon gondolkodom, illetve meditálok, vajon a történtekkel mit üzen nekem az élet. Mit akar tőlem? Mi a feladatom? Mit kínál a jövő? Kíváncsian várom. Aki hisz a reinkarnációban, az nem 70-80 évben gondolkodik. Én ráérek, mert tudom, van holnap, van 10, 20, 40, 100 évem is, hogy folytathassam az életem. Tehát most várok, és majd jönni fog, aminek jönnie kell" – tette hozzá a sorselemző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.