"Most lefogytam, az a baj, lóg a bőröm" - Gáspár Evelint alakja miatt támadják

Forrás: Gáspár Evelin/Instagram -
fogyás Gáspár Evelin bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelint fogyása után most a lógó bőre miatt támadják.

Bár Gáspár Győző lánya korábban sokat küzdőtt a pluszkilókkal, ez már a múlté. Életmódváltásának eredménye igen szembetűnő, így nem meglepő, hogy Evelin egyre többször mutatja meg magát bikiniben. Most is így tett, ám rengeteg negatív kommentet kapott:a sok bántást nem hagyta szó nélkül.

Gáspár Evelint bikinis képe miatt bántották Forrás: Gáspár Evelin/Instagram

"Nagyon durva, ami itt a komment szekcióban kialakult! Persze fogadjunk el mindenkit, ahogy jól érzi magát, nők erősítsék/támogassák egymást 2022-es divat itt megdőlt.... A sok kritikus, megmondó ember csinálja utanám, mielőtt veszi a bátorságot, hogy ideír! Először is gyerekkorom óta ismertek, akkor az volt a baj, hogy kövér vagyok, fogyjak le, most lefogytam, az a baj lóg a bőröm! Igen lóg, engem is zavar, de mindig is tettem ezért kezelésekkel, masszázszsal, krémekkel na meg edzéssel! Nekem ez a mostani állapot nagyon sok ÉVEMBE, IDŐMBE, ENERGIÁMBA, PÉNZEMBE KERÜLT! Amit igen büszkén, filterek/retus nélkül felvállalok, ami manapság egy érték és ritkaság, mert persze az interneten mindenki szupermodell, de hála az Istennek én elfogadtam magam és SZERETEM magam, hogy filterek/műtétek nélkül is jól érzem magam és vállalom magam!! UI: ha ennyire zavarja a kritikusokat az én lógó bőröm dobjatok össze egy plasztikai műtétre, akkor legyetek ilyen vagányak és megmondóak" - írta Evelin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.