"Szégyellem magam, hogy halogattam" - a késői gyerekvállalásról beszélt Fejős Éva

Forrás: Facebook -
Fejős Éva terhesség anya gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Senki nem hitt abban, hogy 48 évesen teherbe fogok esni."

Fejős Éva közel az 50-hez vállalt először gyereket, ennek már több mint 5 éve. Linda 2017 januárjában született meg, azóta pedig az anyuka könyvet írt a késői gyerekvállalás élményéről, amit most Gubík Ági főszereplésével színpadra állítanak. Ennek kapcsán beszélt Fejős Éva arról, miért ilyen későn érkezett a baba.

Fejős Éva sajnálja, hogy későn vállalt gyereket Forrás: Facebook

"Én jobban szerettem volna, mint a párom, aki abszolút rám bízta. Én pedig nagyon jól voltam az életemben. Szerettem írni, szerettem utazni és mindig halogattam. (...) Egyáltalán senki nem hitt abban, hogy 48 évesen teherbe fogok esni, akkor én azt mondtam, hogy tegyünk meg mindent legalább azért, hogy én azt mondhassam, megtettem. Úgy szégyellem magam, hogy halogattam, mert olyan varázslatos dolog az anyaság, és hogy én mennyire hülye voltam" - mondta a Blikknek Fejős Éva, akinek édesanyja volt a legjobban megdöbbenve annak idején, amikor bejelentette, hogy gyereket vár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.