Arnold Schwarzenegger fia apja kiköpött másaként feszített a színpadon - Videó

Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/X17online.Com -
Arnold Schwarzenegger Dancing with the Stars Joseph Baena
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joseph Baena a Herkules című rajzfilm egyik betétdalára perdült táncra partnerével, a Megarának öltözött Daniella Karagach-csal a Dancing with the Stars színpadán, közben pedig egy az egyben úgy festett, mint édesapja Conan, a barbárként.

Baena (25) a produkció után elárulta, hogy hatalmas rajongója az emberfeletti erővel bíró mitológiai hősnek, részben azért, mert édesapja annak idején a Herkules New Yorkban című filmben debütált színészként – írja a Daily Mail.

A tökéletesre gyúrt testű híresség már korábban a fejébe vette, hogy Schwarzenegger nyomdokaiba lépve megpróbálkozik a filmezéssel: nemrég meg is kapta első szerepét a Chariot című alkotásban.

A fitneszmodellként és ingatlanügynökként ismertté vált srác egyébként házasságon kívül született gyermekként jött a világra; édesanyja a Golden Globe-díjas színész egykori házvezetőnője, Mildred Baena, akivel Schwarzenegger az akkori nejét, Maria Shrivert csalta meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.