Hódi Pamela és Tóth Bence szeretnének újra összeházasodni: ez az oka

Forrás: RTL Klub -
Hódi Pamela házasság pandémia házassági évforduló Tóth Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela és Tóth Bence még a pandémia idején kötötték össze az életüket, így akkor nem tudták megvalósítani az álomesküvőjüket.

A páros az ötödik házassági évfordulóján szeretne újraesküdni, ennek pedig az az oka, hogy addigra Evolet elég idős lesz már ahhoz, hogy élvezze az eseményt.

Bár Bence elégedett volt a két évvel ezelőtti esküvővel is, Pamelának maradt némi hiányérzete - derül ki a Blikk videójából.

Forrás: RTL Klub

"Nálunk a Covid alatt 20-30 fő lehetett ott, tehát a családból nem tudtunk mindenkit elhívni. Barátokat sem, állapotos voltam, nem volt menyasszonytánc. Én azokra a hagyományokra, mint a templom, a menyasszonytánc, az, hogy hajnalig tartson, mindenki ott legyen, én erre úgy vágyom gyerekkorom óta" - mondta Pamela.

Pamela és Bence nemrég estek ki a Nyerő Párosból. Elmondásuk szerint a kapcsolatuk már a műsor előtt is rendkívül erős volt, ennek ellenére jó néhány új dolgot ők is tanultak egymásról a villában töltött idő alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.