Meglepő döntésre szánta el magát Szerednyey Béla: 43 év után lemondta szerepeit a Madách Színházban

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Madách Színház megalázás Szerednyey Béla döntés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerednyey Béla 43 év után visszaadta szerepeit a Madách színházban. A 64 éves színész nem önszántából hozta meg ezt a döntést: elmondása szerint olyan helyzetbe hozták, hogy úgy érezte, nem volt más választása. 

"Az angol jogtulajdonosok felszólítottak, hogy hagyjam el az egyik sikerdarabot, mert kicsúsztam az előírt korhatárból. Legalábbis a vezetőség ezt kommunikálta felém"

- mesélte a Story magazinnak a színművész.

"Erre én az összes szerepemet visszaadtam, mert sértette az önérzetemet. Nem akartam megvárni, míg mindegyikből kiraknak."

Meglepő döntésre szánta el magát Szerednyey Béla: 43 év után lemondta szerepeit a Madách Színházban Fotó: Csudai Sándor - Origo

Szerednyey egy szerepét tartotta meg az anyaszínházban. Ott magyarok a jogtulajdonosok, s bízik benne, hogy nem lesz túl öreg a szerephez. Emellett a Turay színházban rendezett egy kétszemélyes darabot, valamint négy különböző előadásban vesz részt más színházakban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.