"Apukám lelépett" - VV Rico fájdalmas vallomása apja eltűnéséről

bűnöző Olaszország VV Rico eltűnés Való Világ 11 Való Világ vallomás apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elindult a Való Világ 11. szériája, benne Ricóval, aki arról beszélt, hogyan tűnt el egyik pillanatról a másikra az apja Olaszországban. 

Rico édesanyja egyszer még elérte férjét, aki azt állította, Olaszországból tart hazafelé, az autópályán van, de egy óra múlva már hiába hívta gyermeke apját, a telefonszám már nem volt előfizetőhöz rendelve.

Felmerült, hogy a férfit megölték, elhunyt, a magyar hatóságok ki is állították a halotti bizonyítványát, ám az olaszok visszajeleztek, hogy tudják, hogy él a férfi, csak nem találják.

VV Rico okkal haragszik édesapjára, akiről azt mondta: „Nem tudom miért, de valamiért itt hagyott minket. Én azt szoktam mondani, ha bűnöző is volt apám, egy telefon akkor is bárkinek belefér. Az édesapukám az az lenne, aki felnevelt volna, segített volna mindenben. Egy olyan ember, aki ezt megcsinálta, számomra nem az apám."

A valóságshow-szereplő azt is elmondta, hogy apja megpróbált vele és édesanyjával is kapcsolatot felvenni Facebookon, de visszautasították:

„Azt írta, egyszer látni akar engem, és mondtam, hogy engem nem láthatsz, mert nem kapod meg a kész gyümölcsöt".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.