Eredeti Esterházy-rezidencia lehet a tiéd 390 millió forintért

Forrás: ingatlanbazar.hu -
ház ingatlan otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha tágas, autentikus polgári otthonra vágysz vidéken, gróf Esterházy József egykori ingatlana tökéletes választásnak bizonyulhat számodra.

A kemma.hu kiszúrta, hogy a nemesi család felújított tatai háza korszerűsített formában várja új lakóit. A XVIII. századig visszavezethető múlttal rendelkező ingatlan gyönyörű, eredeti fagerendás födémmel, nyitott tűzteres kandallóval, pincével, fedett terasszal és minden igényt kielégítő terekkel gondoskodik a harmóniáról.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Az elmúlt években teljeskörűen felújították és korszerűsítették az 1410 négyzetméteres parkosított kertben álló melléképületet, 2019-ben átépítették, és 2 állásos garázst alakítottak ki.

A tatai Öreg-tó közelségének köszönhetően ideális otthon lehet a sportkedvelőknek, az állattartóknak, a kisgyermekes családoknak, vagy akár nyugdíjasoknak is, akik a békés, nyugodt környezetet és a tiszta levegőt keresik.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.