Ez a titokzatos férfi lehet Pap Dorci új szerelme: lebuktak

Pap Dorci Dancing with the Stars szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pap Dorci csodálatos teljesítményt mutatott a Dancing with the Stars című műsorban, hiszen harmadik helyezett lett. Nemcsak ennek örülhet azonban, de lehet, hogy egy új szerelem is felbukkant az életében.

Pap Dorci hatalmas erőbedobással kezdte el annak idején a Dancing with the Stars műsorát, tette ezt annak ellenére, hogy a magánélete romokban hevert. Nagy szerelmével, Esztergályos Patrikkal ugyanis szakítottak. "Sajnos, nem úgy alakult a kapcsolatunk Patrikkal, ahogy szerettük volna. Külön utakon folytatjuk. Patrikkal volt az első olyan kapcsolatom, akivel megpróbáltuk a közös életet is, talán ezért is most ez a legnagyobb csalódás" - mondta akkor a műsorban Dorci, ám úgy tűnik, a szomorúságnak mostanra nyoma sincs.

A Dancing with the Stars utolsó adásában ugyanis, Gelencsér Timi bejelentkezése közben egy férfival volt látható a háttérben, aki odalépett hozzá, megfogta a kezét, majd az ölébe kapta - szúrta ki a Bors.

Dorci és a titokzatos férfi Forrás: TV2

Dorcit az ölébe is kapta a férfi Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.