Hódi Pamela a gyerekei nélkül töltötte a hétvégét, meg is kapta a magáét

Forrás: Hódi Pamela /Instagram -
Hódi Pamela hétvége család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela az Instagramon mutatta meg, hogy a barátnői társaságában töltötte a hétvégét. Szerinte minden anyának szüksége volna ehhez hasonló időtöltésre.

Pameláéknál kialakult egy rendszer: a kis Evolet minden második hétvégéjét a nagymamájánál tölti, Natinál pedig vagy ott van egy barátnője, vagy ő megy valakihez.

Hódi Pamela a barátnővel töltötte a hétvégét Forrás: Hódi Pamela /Instagram

"Mondanom sem kell, hogy mennyire jó érzés több órát felnőtt emberekkel zavartalanul beszélgetni, sokat nevetni és gyerkőc nélkül gyereknek lenni. Egymás után szóltak a retro zenék, tánci, hajnalig tartó beszélgetés, egy ágyban hárman alvás. (...) Nekünk akaratlanul is, de kialakult egy rendszerünk abban a tekintetben hogy a kicsi minden második hétvégén messzi mamáéknál "intézkedik", Natkóm pedig vagy itthon van és áthívjuk egy kis barátnőjét vagy ő megy akihez szeretne. Ezeken a hétvégéken pihenünk (mivel egy éjszaka 6-8x kelünk a kicsihez), vagy kettesben vagyunk Szercsóval vagy pedig kikapcsolódunk külön-külön a barátainkkal. Egyszóval kizökkenünk a hétköznapi körforgásból és feltöltődünk kicsit másképp" - írta a barátnős fotóhoz Pamela.

Több követője is bátor dolognak tartotta, hogy Pamela ezt le merte írni, úgy gondolják, sok anyukának adott ezzel motivációt. Akadt azonban olyan is, aki nem osztotta ezt:
"Azért kéthetente több nap kicsit húzós... Ezt nem mindegyik gyerek szeretné!" - szólt a komment, amire Pamela velős választ adott: "Nem is irtam, hogy mindenki szeresse."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.