Istenes Bence: nehéz volt látnia, ahogy Csobot Adél és Hegyes Berci hétről hétre intim helyzetbe kerülnek egymással

Csobot Adél Dancing with the Stars Hegyes Berci Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence legújabb adásában arról beszélt, mit élt meg amiatt, hogy Csobot Adél intim helyzetbe kerül egy másik férfival, Hegyes Bercivel a TV2 Dancing with the Stars műsorában.

"Kivagyok egy kicsit, nem akartam erről a műsor közben beszélni... Nem akartam, hogy ez befolyásolja Adélt meg a hangulatot. De nyilván ez engem nagyon foglalkoztatott, és voltak nehéz perceim. Gondoljatok bele abba, és szerintem 10 emberből minimum 8 így van ezzel, ezt nem jó nézni, hogy a párod ennyire intim helyzetben van egy másik csávóval. A szex után szerintem a tánc az egyik legintimebb dolog a világon, és Adél a Bercivel az elmúlt 4 hónapban tízszer annyi időt töltött kettesben, mint velem, és abból 6-8 órát naponta testi kontaktusban..." - mondta el Bence, aki nagyon büszke Adélra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.