Hatalmas döntést hozott Ördög Nóra kislánya, Mici

Forrás: Marton Szilvia -
Nánási Pál Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra és Nánási Pál a Nánázsia videójában mondták el, a lassan 10 éves Mici nem eszik húst. A sztárpár hozzátette, ennek már voltak előjelei, a kislány többször jelezte, hogy nem enne állatot. 

"Egy természetfilm, a Tanítóm, a polip indított el bizonyos gondolatokat a kilencéves Miciben, majd beszélgetett erről a szüleivel és nagyjából itt döntötte el, nem eszik többé húst. Nóráék szerint ennek voltak előzményei is. Például amikor Srí Lankán jártak, egy rákvacsoránál Mici sírva fakadt, hogy miért esznek az emberek állatokat, miért nem hagyják őket élni. Egészen pontosan az döbbentette meg, hogy azt a rákot akarják elkészteni, amit előbb még úszkálni látott az akváriumban" - mesélte Nóra és hozzátette, Mici már ekkor feltette a kérdést: „Miért nem csak répát eszünk?"

"Hagyjuk ebben őt kibontakozni, és támogatjuk, bárhogyan is érez, mert azt gondolom, ez az ő személyes döntése (...) nem mindig esik le neki, hogy a virsli is húsból van, de a grillcsirke már nagyon necces..." - fejtette ki a műsorvezető.

Forrás: Marton Szilvia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.