Anyagi problémáik miatt adták örökbe egyik ikerbabájukat: húsz év után a lány felkereste biológiai szüleit

ikrek örökbefogadás baba család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Húsz év után kereste fel vér szerinti szüleit az a fiatal nő, akit születésekor anyagi problémák miatt nevelőszülőkhoz adtak. 

Bár alapvetően érdekes hozzáállásra vall, hogy valaki úgy tervez gyereket, hogy nem kalkulálja be az ikerterhesség eshetőségét, az indianai Dawn Voris beleesett ebbe a hibába. Mikor 2000 júniusában kiderült, hogy nem csak egy babát hord a szíve alatt, kétségbeesett, mert tudta, férjével képtelenek lesznek eltartani két kicsit.

A kép illusztráció Forrás: AFP/Picture-Alliance

Dawn végül szívszorító döntést hozott: másodikként világra jött gyermekét, Beckyt egy szimpatikus családra bízta, párjával, Clinttel pedig felnevelték Mikaylát. 2020 decemberében, amikor a lányok 19 évesek voltak, Becky a Birth Parent Finder nevű szervezeten keresztül megkereste biológiai családját. Úgy tűnt, rendezhetik soraikat, ám végül az örökbeadott lány meggondolta magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.