Szabó Ádám őszintén beszélt új kapcsolatáról: már mindketten az énekes szüleinél élnek

Szabó Ádám házasság új párkapcsolat összeköltözés szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Ádám már két hónapja él párkapcsolatban Farkas Jenniferrel, aki korábban Zámbó Krisztiánnal volt együtt, majd 2016-ban összeházasodott Kolozsváry Zsolttal, ismertebb nevén ÉNB Marcival.

A páros alaposan meglepte a rajongókat, hiszen mindeddig azt hitték, Jennifer boldog házasságban él. Az igazság ezzel szemben az, hogy mát be is adták a váláshoz szükséges papírokat.

Ádám most először szólalt meg a párkapcsolatáról. Elmondta, hogy már régóta ismerik egymást látásból, és korábban szándéktalanul beszélgettek egymással. Csak akkor kezdeményezett a nőnél, miután biztossá vált, hogy Jennifer házassága zátonyra futott. Ezután olyan jól alakult minden, hogy rögtön el is utaztak Ciprusra, majd pár nappal később összeköltöztek.

"Gyakorlatilag a kezdetektől fogva együtt élünk Érden, a szüleimnél, és minden tökéletes. Most már látom, hogy a korábbi párkapcsolataimban is ilyen gyors tempóban kellett volna haladnom, mert akkor már az elején kiütköztek volna a később felmerülő problémák. Jenniferrel azonban szó sincs gondokról. Imádok vele lenni, életemben először nem érzem azt, hogy szívesebben vonulnék félre és lennék egyedül. Szinte mindent együtt csinálunk! Varázslatos és különleges, ami köztünk van, ő minden szempontból, külsőleg és tulajdonságait tekintve is az ideálom" – mesélte a zenész a Blikknek.

Hozzátette, úgy érzi, Jennifer mellett kész lenne megállapodni, és bármikor feleségül venné, de tiszteletben tartja, hogy nemrég ért véget a házassága.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.