Ismerni kell egymás jelszavait: egy fiatal házaspár szerint ez a hosszú házasság titka

házasság hosszú házasság titka tanács boldog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal házasok több szabályt is lefektettek annak érdekében, hogy hosszú és boldog legyen a házasságuk.

Jaden és Andy McGrew tavaly július 31-én házasodtak össze, azóta pedig több szabályt is lefektettek annak érdekében, hogy jól működjön a házasságuk.

@jadenandandy Did not realize these would cause such a fuss on tiktok #couples#marriage#dating#relationship#relationshipgoals#couplesgoals#marriedlife#music#viral#us♬ Come Here Come Here Com Here - SNC

Például megegyeztek abban, hogy a nap 24 órájában megosztják egymással, hol vannak éppen; nem titkolnak semmit egymás elől, ismerik egymás összes belépőkódját, és nem találkozhatnak ellenkező nemű emberrel.

A texasi házaspár videóit már több milliószor lejátszották, a reakciók azonban elég vegyesek. Vannak, akik teljes mértékig egyetértenek a McGrew házaspárral, míg mások egyenesen toxikusnak tartják a kapcsolatot, mivel szerintük ezek a szabályok pontosan a bizalom hiányát jelzik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.