Mozdulni is alig lehetett: ez fogadta az utcán a hazatérő argentin válogatottat - Videó

szurkolók Argentína labdarúgó-vb 2022
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyakorlatilag alig volt szabad pont Buenos Aires közterületein, annyi focirajongó csődült össze, hogy az argentin válogatottnak szurkoljon. Nemrég egy olyan videót mutattunk, mely a győztes gól utáni pillanatokat örökítette meg, most arról röppent fel egy rövid felvétel, ahogy a tömeg a hazatérő csapatot üdvözli.

Az aranyérmes argentin labdarúgó-válogatottat szállító repülő december 20-án, helyi idő szerint hajnali 3 órakor landolt Buenos Airesben, s elsőként Lionel Messi szállt ki belőle, oldalán a szövetségi kapitány Lionel Scalonival.

A főváros utcáin milliók fogadták a csapatot, melynek tagjai egy busz tetejéről üdvözölték lelkes rajongóikat. A bajnokokat a La Mosca rockbanda is köszöntötte, amely eljátszotta a Muchachos(Srácok) című számot – Katarban ez volt az argentinok vb-himnusza – írja az m4sport.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.