Harry herceg szerint felesége a Daily Mail miatt vetélt el

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Roy Rochlin -
sajtó Netflix Daily Mail bulvár brit sajtó Harry és Meghan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle 2020 júliusában vetélt el. Sussex hercegének pedig meg van az elmélete arról, hogy miért történhetett meg a tragédia. 

A hercegi párról készült dokusorozatban Harry nem kevesebbet állít, mint hogy felesége, Meghan Markle 2020-as vetélését a Daily Mail idézte elő. Bizonyítani a vádakat természetesen nem tudja, ezt el is mondja a sorozatban, de megfigyelései alapján biztos benne, hogy a brit bulvársajtó a felelős a gyermekük elvesztéséért.

Harry és Meghan Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Roy Rochlin

"Úgy gondolom, hogy a feleségem a Daily Mail miatt vetélt el. (...) Természetesen nem állíthatjuk biztosra, hogy ők okozták, de figyelembe véve, hogy a stressz miatt alváshiánnyal küzdött, és számításba véve, hogy hány hetes terhes volt, elmondhatom, hogy a vetélést az okozta, ahogy bántak vele" - mondta el Harry a róla és feleségéről szóló Netflix-sorozatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.