Mentő ötlet karácsonyra

Forrás: Waterdrop CEE, s.r.o. -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van egy jó hírünk az olyan elegáns, különleges és hasznos meglepetéseket keresőknek, amelyeknek mindenki örülhet, bátran lehet őket ajándékozni barátoknak és ügyfeleknek egyaránt. A Waterdrop SNOW kollekciója, üveg és rozsdamentes nemesacél kulacsai valódi segítséget jelentenek az adventi rohanásban, amelyek ráadásul személyre szabhatóak.
Forrás: Waterdrop CEE, s.r.o.

A Microdrink italkockák gyümölcsökből, fűszerekből és gyógynövényekből készülnek, nem tartalmaznak hozzáadott cukrot és mesterséges adalékanyagokat, laktóz- és gluténmentesek, így számos diétába beilleszthetők, és gyerekek is bátran fogyaszthatják. Az állandó kínálat mellett kizárólag az ünnepi időszakban elérhető SNOW Microdrink a karácsony ízvilágát eleveníti meg; tökéletes kombinációja az áfonyának, a szedernek és az almának. A karácsonyi csomagolást kapott italkocka mellé a Waterdrop letisztult formavilágú üveg- és rozsdamentes acél kulacsokat kínál. A finoman kidolgozott virágmintákkal választható üvegkulacsok hő- és karcállóak, emellett neoprén védőtokot kaptak, így biztonságos a szállításuk és kiváló a hőtartó képességük. Az egyszínűben és virágmintákkal is kapható, rozsdamentes nemesacél kulacsok 6 órán át melegen és 24 órán át hidegen tartanak. Minden kulacs elegáns bambusz vagy nemesacél kupakot kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.