Messi felesége megható szavakkal köszöntötte a férjét Argentína vb-győzelme után

Lionel Messi világbajnok Argentína képek Antonela Roccuzzo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lionel Messi felesége, Antonela Roccuzzo megható szavakkal köszöntötte a férjét, aki vasárnap este világbajnoki címre vezette Argentína labdarúgó-válogatottját a katari tornán.

"VILÁGBAJNOK - írta az Instagramon.

Egyáltalán nem tudom, hogy kezdjem... Hatalmas büszkeség veled örülni. Köszönjük, hogy megmutattad, soha nem szabad feladni és a végéig küzdeni kell. Világbajnok vagy, tudjuk, hogy évekig mennyit szenvedtél ezért és mennyire akartad!!! Hajrá, Argentína!"

A 34 éves Antonela Roccuzzo a döntő után, a Luszail Stadion gyepszőnyegéről is posztolt néhány fényképet, amelyeken együtt ünnepelnek a férjével és három gyermekükkel, Thiagóval, Mateóval és Ciróval, és a képeken látható a vb-trófea is.

Messi felesége maga is több mint 24 millió követővel rendelkezik a közösségi médiában.
Az argentinok 11-esekkel nyerték meg a vasárnapi döntőt az előző vb-n győztes franciák ellen: a torna legjobbjának választott, 35 esztendős Lionel Messi két gólt szerzett a fináléban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.