"Ez isteni próbatétel lehetett" - Szívből jövő jócselekedet változtatta meg Völgyi Zsuzsi életét

Fotó: Polyák Attila - Origo -
karácsony ünnep sztárok Völgyi Zsuzsi jócselekedet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy percig sem gondolkodott, hogy segítséget nyújtson a házuk előtt felbukkanó rászorulónak. Elmondása szerint ez isteni próbatétel lehetett, hiszen gyökeresen megváltozott az élete a történtek óta.

Völgyi Zsuzsi sosem hitt a véletlenekben, és mivel az előadó mélyen vallásos, hisz abban, hogy minden okkal történik az életben. Zsuzsi – aki részt vesz majd a Rádió Dikh adománygyűjtő akciójában – a legszívbemarkolóbb segítségnyújtását idézte fel.

„Mindig is fontosnak tartottam, hogy a lehetőségeimhez mérten segítsek a rászorulóknak. Legyenek azok gyerekjátékok, jó állapotú, alig használt gyerekruhák, élelmiszer, mindig igyekszem segíteni valamivel. Így volt ez akkor is, amikor a nyár folyamán egy bácsi a házunk előtt lévő cseresznyefáról próbálta pótolni a napi betevőt. Azonnal szerettem volna segíteni neki, enni adni, de mire kimentem, továbbállt. Meg is beszéltük a kislányommal, hogy ha újra felbukkan, segítünk neki" – elevenítette fel az énekesnő, aki a mai napig úgy érzi sorsszerű volt a találkozása a rászoruló idős emberrel.

Völgyi Zsuzsi mindig fontosnak tartotta, hogy segítse a rászorulókat Fotó: Polyák Attila - Origo


„Amint felbukkant legközelebb is, futottunk Glórikámmal, hogy ennivalót adjunk neki. Összeszedtük a kenyeret, amink még volt, szalámit, kolbászt, minden olyan ételt, amivel segíteni tudtunk neki. Mikor kivittük neki és megfordult, egy tiszta tekintetű, kedves embert ismertünk meg. Elfogadta a kis csomagunkat, mi pedig nagyon örültünk, hogy segíthettünk neki. Azóta se láttuk őt, de hiszek abban, hogy véletlenek nincsenek. Ha jót adsz, jót is kapsz vissza. Az eset után rengeteg pozitív változás történt az életemben. Jött a Farm VIP megkeresés, a Romantic koncertek és most ez a jótékonysági rádióműsor, amelynek részese lehetek. Nagyon hálás vagyok a Jóistennek, hogy ilyen jó mederben van most az életem" – mondta Völgyi Zsuzsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.