Testvérét gyászolja a TV2 sztárja: "Azt hittem, hogy ott állhatok mellette az esküvőjén"

halál Money or Love - Fogadj a szerelemre! gyász baleset tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tele volt tervekkel a fiatal röplabdázó, aki pár nappal ezelőtt szenvedett halálos balesetet.

Ahogy mi is megírtuk, Ebes és Hajdúszovát között közúti baleset történt a 4805-ös számú út 10. kilométerszelvényében 2022. december 7-én 10 óra körül. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó letért az útról, majd fának csapódott, melynek következtében a gépkocsit vezető nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett a baleset során, hogy a helyszínen életét vesztette.

Money or Love Szandi, Tóth Szandi Forrás: Tóth Szandi Instagram

Mint kiderült, az áldozat a Money or Love című műsor szereplőjének, Tóth Szandinak a testvére.

"A legszörnyűbb, hogy hivatalosan még nem kaptunk értesítést arról, mi történt pontosan, a hírekből, a sajtóból értesültünk csak a részletekről. A húgom nagyon jó ember volt, alázatos, imádta a családját és azt, amit csinált. Az élete volt a röplabda, mindent feláldozott érte. Nekem azért is fáj rettenetesen az elvesztése, mert mindig úgy gondoltam, kettőnk közül ő megy majd előbb férjhez és lesz családja, azt hittem, hogy ott állhatok mellette az esküvőjén mint büszke nővér... Most meg nemhogy ez nem valósulhat meg, de ő sem lesz ott mellettem, ha velem történik ez meg" - nyilatkozta Szandi a Blikknek.

A testvérpár igen közel állt egymáshoz, bár nem tudtak sűrűn találkozni. Két hét múlva ünnepelték volna Kinga 25. születésnapját Nyíregyházán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.