Döbbenet! Ezek a gyerekek azt csinálnak, amit akarnak, mert a szüleik szerint ez rendben van

Forrás: Amanda Conway / SWNS -
érdekesség család gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismerkedj meg ezekkel a különös szülőkkel, akik úgy vélik, lányaiknak szabad térre van szükségük, hogy kifejezhessék magukat, ezért szinte mindig engednek kéréseiknek, bármivel is álljanak elő.

Amanda és Paul Conway (47) tudják, hogy nevelési módszerük tele van ellentmondásokkal: ők maguk is elismerik, hogy eddig másfajta taktikákkal támogatták gyermekeik fejlődését.

Egy alkalommal, amikor a 11 éves Hannah nehézségekbe ütközött az iskolában, elhatározták, hogy attól fogva új megközelítést alkalmaznak a nevelés terén és kivették őt a tanintézményből. A szülők szerint Hannah most boldogabb, mint valaha, hiszen azóta ő irányítja a saját életét. Azt azonban fontosnak tartják, hogy továbbra is elvégezze a házimunkát, hiszen, mint mondják, az életben semmi sincs ingyen. Hannah 10 éves húga, Beth is ugyanezeket a szabadságjogokat élvezheti, s szerencsére nem igazán él vissza azokkal – írja az Index.

Amanda és Paul Conway hatalmas szabadságot adnak lányaiknak, Hannahnak és Bethnek Forrás: Amanda Conway / SWNS

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.