85 évesen is elképesztő formában van a magyar műsorvezető: ez a titka

Fotó: Polyák Attila -
műsorvezető Zenebutik Juhász Előd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Juhász Előd, a Zenebutik műsorvezetője 85 évesen is kirobbanó formában van. Elárulta, milyen aktívan telnek a napjai.

Juhász Előd, a Zenebutik műsorvezetője fiatalokat megszégyenítő energiával rendelkezik, de mindent meg is tesz azért, hogy fitt maradjon. "Reggel hétkor a Városmajorban indítom a napot teniszezéssel. Aztán műsort veszek fel, vagy épp a Magyar Zene Háza Aranyalbum beszélgetéseire készülök. Tele vagyok energiával, ötletekkel. Sokkal többel, mint amennyit meg lehet valósítani" - árulta el a műsorvezető, aki elárulta, mi kell ahhoz, hogy valaki sokáig energikus maradjon.

Juhász Előd 85 évesen is energikus Fotó: Polyák Attila

"Egyrészt kell, hogy az emberben meglegyen a szakmája iránti szenvedély. Szeresse, amit csinál és emellett odafigyeljen magára testileg és lelkileg is. Ugyanakkor kell hozzá egy biztos háttér is. Szerencsére ez nekem megadatott, hiszen fantasztikus családom van. Persze, mindenki szakmájában vannak nehézségek. Én csak csináltam azt, amire születtem, örömmel csináltam, alázattal. Ezek szerintem nagyon fontosak" - mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének, S. Miller Andrásnak Juhász Előd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.