Felesége elvesztése után Ausztráliában próbál megküzdeni a gyásszal Leblanc Győző

Forrás: Facebook -
gyász Ausztrália Tóth Éva Leblanc Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leblanc Győző felesége, Tóth Éva tavaly augusztusban hunyt el, álmában érte a halál. Az operaénekes a mai napig nem dolgozta fel szerelme elvesztését, bár gyermekei is igyekeznek mellette állni és segíteni neki a gyász feldolgozásában.

Leblanc Győző most Ausztráliába utazott, Gold Coast városába kapott meghívást a magyarok világtalálkozójára. Felkészült arra, hogy az élmények újra feltépik a sebeit, de abban is bízik, hogy ez fordulópontot hoz a gyászában.

Leblanc Győző és Tóth Éva Forrás: Facebook

"Azokon a helyeken fogok járni, ahol nagy sikereket értünk el Évivel. Érzem, ha kimozdulok abból a házból, ahol húsz boldog évet töltöttünk el együtt, és ahol minden rá emlékeztet, sokat segíthet nekem. Ausztráliában ismerkedtünk meg, ott szerettünk egymásba, csodálatos élmény lesz visszatérni" - mondta az operaénekes a Borsnak. Úgy hiszi, ezt az utazást a felesége intézte odaföntről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.