"Egy kisebb lakást néztem, az csak hatszázmillió volt" - Jákob Zoltán végül a fényűzőbb otthont választotta

Forrás: Origo -
Jákob Zoltán Nagy Ő lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő Nagy Ő Jákob Zoltán lesz, akiről köztudott, hogy milliárdos. Az üzletember milliárdos otthonban él, de először egy 600 milliós lakást nézett ki. 

Jákob Zoltán lesz a következő Nagy Ő: ő fogja keresni élete szerelmét a TV2 műsorában. A milliárdos üzletembernek természetesen az otthona is fényűző, nemrég a kamerákat is beengedte gyönyörű lakásába: a több mint egymilliárdot érő, 200 négyzetméteres penthouse-ban egyedileg tervezett bútorok, fitneszsarok és a teraszon egy jakuzzi is található. A garázsban pedig több luxusautó is parkol. Eredetileg azonban nem ezt az ingatlant nézte ki magának.

Jákob Zoltán az otthonáról vallott Forrás:

"Először egy kisebb lakást néztem, az csak hatszázmillió volt" - árulta el Jákob Zoltán, aki végül mégis a fényűzőbb otthont választotta, amelyben a dekorációk és a bútorok egy része márványból, valamint kígyóbőrből készült - írja a Story Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.