Egy nő azt állítja, hogy a tisztítószertől reped hálósra a mosdókagylója

repedés mosdókagyló tisztítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ausztrál anyuka egy népszerű Facebook-csoportban mutatta meg a puszítást, amit szerinte a tisztítószer okozott.

Azt írta, a mosdó néhány perccel azután repedezett meg, hogy megtisztította a Pink Stuff nevű népszerű tisztítószerrel. Olyan felhasználókat keresett, akikel szintén történt hasonló. A nő azt állítja, mindent úgy csinált, ahogy korábban is, langyos vízzel törölte át a mosdót, nem használt forró vizet.

Forrás: 7news.com./Cleaning & Organising Inspiration Australia/Facebook

A bejegyzés hatalmas érdeklődést váltott ki, több százan találgatták, mi történhetett. Egyesek azt jelezték, nekik is volt már hasonló gondjuk a Pink Stuff-fal, sütőajtó is ment már tönkre tiszítás után; Megrepedt, miután forró levegővel érintkezett.

A legtöbben azonban egyetértettek abban, hogy nem a tisztítószer volt a gond, hanem a mosdó lehetett hibás. Egy felhasználó arról számolt be, hogy az edzett üvegből készült mosdója minden előjel nékül egyszer csak szétrobbant - írja a 7news.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.