Folytatódik az adok-kapok: Szabyest szerint Gáspár Laci olyan, mint egy növény

Forrás: Instagram/Gáspár Laci -
kritika vélemény Szabyest G.w.M Gáspár Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabyest múlt héten mondta el a véleményét G.w.M-ről, és nem fogalmazott finoman. A rapper természetesen reagált is a kemény szavakra, és egy idő után Gáspár Laci is beszállt a vitába. Szabyest később bocsánatot kért, de úgy tűnik, hogy mégsem hagyja annyiban a témát.

A Blikknek adott interjút Szabyest, ahol az elmúlt napok történéseiről kérdezték. A fiatal zenésznek kemény szavak hagyták el a száját, komoly kritikát fogalmazott meg Gáspár Lacival kapcsolatban.

"Sok embernek ez nem szimpatikus, hogy van egy emberünk, aki 10 éve haknizik azzal, hogy ő a Gáspár Laci, és semmilyen felmutatható eredményt nem adott. (...) Úgy fogalmaznék, hogy Laci is kicsit olyan, mint egy növény, sőt, a növények talán jobbak, mert több életjelet mutatnak, ha kamerázzák őket. Nincs semmi felmutatható eredménye 13-14 éve a Lacinak. Nem nagyon rémlik egy darab sláger se. (...) Az X-Faktor az élete, de azt sem tudta felhasználni arra, hogy valamilyen zenei karriert indítson, egy albumot csináljon, vagy bármit. Ül a sikeren, és azt hiszi, hogy ettől megváltozik a világ, mert ő a Gáspár Laci, a mentor" - hangzott el az interjúban.Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.