2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Kustánczi Lia nem takargatja terhespocakját: "Nincs azon semmit szégyellni, hogyha valaki várandós és felvesz egy bikinit"

Kustánczi Lia várandós bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kustánczi Lia nem takargatja a pocakját, úgy véli, várnadósan sem kell szégyellnie magát a nőknek, és ő nem is teszi.

Lia és párja az ünnepeket Ázsiában töltötték, a döntésüket azzal indokolták, hogy a baba születése előtt szerettek volna még egyszer kettesben egy nagyot pihenni a párjával, aki eddig nem nagyon szerepelt a nyilvánosság előtt. A gyönyörű DJ nem takargatta a nyaralás során sem a pocakját, szerinte a várandós nők is nyugodtan viselhetnek bikinit.

"Nincs azon semmit szégyellni, hogyha valaki várandós és felvesz egy bikinit, ami ízléses, természetesen" - véli Kustánczi Lia, aki a Fókusznak mesélt a várandósságáról. "Én nagyon büszke vagyok a pocakomra. Nem rejtegetem azt, hogy narancsbőrös a lábam, úgy gondolom, hogy ha majd Beni világrajön, ez visszaáll majd az edzések során. Én nagyon jól éreztem bikiniben is magam" - mondta Lia, aki számára fontos, hogy életben tartsa a tüzet a párkapcsolatában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.