Havas Henrik elárulta, mennyit keresett a TV2-nél 20 évvel ezelőtt

Nő a tét Havas Henrik Liptai Claudia kereset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henrik lesz Liptai Claudia vendége a Nő a tét című műsorban. A beszélgetéshez Havas írt egy rövid ajánlót, amit Claudia megosztott a közösségi oldalán. Ebből az is kiderült, hogy mennyit keresett a aTV2-nél majdnem 20 évvel ezelőtt.

"Szerintem a beszélgetés legérdekesebb része – legalábbis számomra – az a pár perc volt, amikor arról beszéltünk, hogy a véletlenek sorozata kellett ahhoz, hogy mi együtt vezessük a TV2 csatornán a reggeli műsort. Engem igazából azzal hívtak, hogy legyen már végre egy műsor, ami megveri az RTL-t, meg persze emellé még ígértek havi négymilliót. Rafináltak voltak a Keresztyék (ő volt a vezérigazgató), mert csak akkor mondták meg, hogy a Liptaival kell műsort vezetnem, amikor már aláírtam a szerződést" - áll a bejegyzésben.

Havas Henrik egyébként azt is megállapította, hogy Claudia valóban lefogyott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.