Körömlakk trendek 2023-ban: ezek lesznek a legütősebb színek nyáron és tavasszal

színek körömlakk trendek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2023-ban fontosabbak lesznek a szép körmök, mint az ékszerek! A hajszínekhez és a sminkekhez hasonlóan a lakkoknál is berobbannak a világos, élettel teli színek. Mutatjuk az öt legütősebb színt!

1. Magenta


A Pantone szerint a 2023-as év színe a magenta, és ezt a körmeinken is viselhetjük. A Valentino ihlette árnyalat ideális választás az igazi nyári napokra. Figyelemfelkeltő és vibráló, hangsúlyosabb lehet, mint egy fülbevaló. Aki nem szereti annyira ennek az árnyalatnak a harsányságát, az választhat a kicsit szolidabb bíborba hajló, vagy kicsit púderesebb változatok közül.

2. Kobaltkék


Reméljük, hogy hamarosan magunk mögött hagyhatjuk a hideg időt, nem kell már félnünk a mínuszoktól. A kék szín hidegsége azonban idén tavasszal és nyáron is velünk marad - a körmökön egészen biztosan. A mély, élénk kék tónusok, mint például a kobaltkék igazi sláger lesz a lakkoknál.

3. Természetesség


A természetesen ápolt körmök sosem mennek ki a divatból, és ez idén tavasszal is igaz lesz. Kombináljuk ezt a visszafogott árnyalatot apró, élénk színű mintákkal.

4. Fémes ragyogás


Mindegy, milyen árnyalatot választunk, a krómozott lakkok nagyon népszerűek lesznek idén nyáron és tavasszal. Nemcsak futurisztikus hangulatot árasztanak, hanem a divatban és szépségiparban jelenleg nagyon népszerű metaverzum trendet is megidézik.

5. A lime zöldje


Lily James mindenkit elbűvölt új filmjének (Mi köze ennek a szerelemhez?) angliai premierjén, amikor egy átlátszó, limezöld estélyiben jelent meg a vörös szőnyegen. Ez a különleges árnyalat berobbant a szépségiparba is, idén tavasszal minden kozmetikai márka körömlakkjai között megtalálhatjuk. Kerti partikra, könnyű, szellős ruhákhoz kiváló választás ez az árnyalat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.