Balázs Andi a kedveséről: "Beleestem, mint vak ló a gödörbe"

párkapcsolat Balázs Andi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő és párja, Gábor több mint két évtizede boldogítják egymást. Ennek apropóján Andi egy megindító, mégis mulattató Instagram-bejegyzésben vallott szerelmet élete párjának.

A híresség viccesen figyelmeztette követőit, hogy egy „nyálas" posztnak néznek elébe, majd így folytatta:

Ez volt április 5-én hajnalban. Aztán udvarolni kezdett. Komolyan! Elhívott kávézni és én csak bámultam bele a kék szemébe és megpróbáltam értelmes arcot vágni. Hazautaztam másnap a szülőfalumba és mikor beléptem a szülői ház ajtaján, Édesanyám azt kérdezte, hogy „Ki az a fiú?!". Konkrétan egy lila ködbe burkolózva álltam ott réveteg tekintettel, mikor azt rebegtem „Gábor". Aztán sikeresen levizsgáztam és összebútoroztunk. (...)

Boldog vagyok ezzel a sráccal. Nem tudom, hogy tud engem elviselni, de hálás vagyok neki ezért.
Okos, kedves, lojális, bátor, erős, vonzó. Nála a legjobb helyen van a szívem, a bánatom, a gondolataim, a szorongásaim, az érzékenységem, a nevetésem, a könnyem, én magam" – olvasható a bejegyzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.