A világ egyik legszexibb nője szőrös hónaljjal pózol egy címlapfotón

fotózás szőrös hónalj Rachel McAdams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rachel McAdams hollywoodi színésznő kifejezetten kérte, hogy a Bustle magazinba készült fotósorozatát lehetőleg minimális retusálásnak vessék alá. Az interjúban arról is beszélt, hogy fontosnak tartja a valóság bemutatását a hollywoodi csillogás mellett.

McAdams a fotózáson latex fehérneműben szerepel, és elmondta, hogy két gyermek édesanyjaként büszke a testére. A színésznő a fotózáson direkt kérte a fotósokat, hogy ha lehet, ne vagy csak alig retusálják a képeket, valamint semmiképp se tüntessék el a hónaljszőrét.

A New York Post írása szerint McAdams lépése bátor és őszinte, amely a valóságot és a természetességet közvetíti. A színésznő arra ösztönzi az embereket, hogy fogadják el és szeressék önmagukat, valamint hogy ne féljenek megmutatni a világnak a tökéletlenségeiket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.