15 évvel fiatalabb férfiba szerelmes Kovács Patrícia - Videó

párkapcsolat Kovács Patrícia szerelem Medveczky Balázs
Kovács Patrícia házassága 2017-ben ért véget, azóta a színésznő nem igazán beszélt a szerelmi életéről. Most azonban nem titkolózik tovább, 15 évvel fiatalabb kollégájába szerelmes. 

Bár még a felek hivatalosan nem erősítették meg, hogy egy párt alkotnak. Patríciánál 15 évvel fiatalabb színész, Medveczky Balázs nemrég a közösségi oldalára töltött fel egy videót kettejükről, ami tandemugrás előtt készült róluk. A felvételeken átölelve egymást, összebújva beszélgetnek, látni, hogy jóval több van köztük barátságnál.

"A szakmában már nyílt titok, hogy hónapok óta együtt vannak. Balázsnak korábban volt barátnője, de a munka és a közös érdeklődési kör révén egyre közelebb kerültek egymáshoz Patríciával. Nem titkolóznak, hiszen mindketten független emberként mentek bele ebbe a kapcsolatba, de nem is reklámozzák"

- állítja a Blikknek egy informátor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.