Cicciolina agyagi gondokkal küzd, árverésre bocsátják római lakását

https://www.instagram.com/cicciolina_official/ -
Róma Cicciolina árverés lakás
Cicciolina közel áll a csődhöz, ezért el kell adnia római lakását.

231 000 euróért, azaz 86 000 000 forintért eladó Cicciolina 130 négyzetméteres lakása a római a Via Cassián. Az ingatlan egy nappaliból, két hálószobából, két fürdőszobából és konyhából áll, amihez egy csodálatos, tágas terasz is tartozik, a kertben úszómedence is van. Az ingatlant júliusban árverésre bocsátják, ugyanis egy egykori felnőttfilmes csődbe ment - írja a Bors az ilcorrieredellacitta.com cikkére hivatkozva.

"A járvány miatt két évig nem jutottam bevételhez, miközben kiadásim pedig voltak. A tartozásaim miatt kell eladnom a lakásomat, amit elárverezek" - mondta Cicciolina.

Cicciolina csődbe ment https://www.instagram.com/cicciolina_official/

A lakás több szempontból is különleges: sok pornófilmet forgattak itt Riccardo Schicchi rendezésében, Cicciolina előtt pedig olyan neves pályatársai laktak itt, mint Moana Pozzi vagy Milly D'Abbraccio.

Staller Ilona nem először kerül nehéz anyagi helyzetbe: 2019-ben is elfogytak a megtakarításai, ekkor több nagy becsben tartott tárgyát, ruháját árverezte el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.