Nem kizárt, hogy lesz még egy pár Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Forrás: Tápai Szabina/Instagram -
Tápai Szabina válás Kucsera Gábor család egymásra találás gyerek
Februárban jelentette be Tápai Szabina,hogy ő és férje, Kucsera Gábor 10 év után válnak. A két sportolónak három gyermeke van, így,noha sokan gondolták, hogy másképp lesz, jó viszonyban maradtak.  

Olyannyira, hogy Szabina ott volt Kucsera saját kalandparkjának megnyitóján is, és ez volt az a pont, amikor elindultak a találgatások: újra összejött az egykori sztárpár.

Tápai Szabina Forrás: Tápai Szabina/Instagram

Ennek kapcsán nyilatkozott a pár egyik ismerőse, aki elárulta, hogy bár sokan nem fogadtak volna rá, de jóban maradt Szabina és Gábor, aminek elsősiorban az az oka, hogy boldog családi hátteret akarnak biztosítani a gyermekeinek, annak ellenére, hogy ők ketten már nem alkotnak egy párt. Ő nem tartja kizártnak, hogy egyszer újra összejönnek, ám más a véleménye egy a Borsnak nyilatozó családterapeutának.

Droppa Éva szerint a válások zöme kommunikációval megelőzhető lehetne, ám egy ilyen súlyos döntés után már nem sok esély van a folytatásra/újrakezdésre:

"Halovány az esélye annak, hogy egy ilyen lezárás után újra egymásra találnak a felek, azonban nem kizárható. Ehhez azonban mindenekelőtt egy feltáró beszélgetés szükséges, hogy kiderüljön, hol és mikor romlott meg a házasság, illetve felszínre kell kerülniük a sérelmeknek is. Nem egy könnyű folyamat ez, és valójában nagyon kevés párral találkoztam, akik egy viharos válás után visszataláltak volna egymáshoz" - mondta el a szakértő.

Ezt támaszthatja alá az is, hogy nemrég arról szóltak a pletykák, hogy Tápai Szabina megtalálta a szerelmet egy másik férfi oldalán. A volt kézilabdázó a híresztelést azóta sem erősítette meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.