"A kapcsolatunk többet ért annál, hogy így kellett volna lezárulnia" - Kucsera Gábor házasságáról és múltjáról vallott

Forrás: Life TV -
Tápai Szabina válás Kucsera Gábor család tábor kajakos gyerek
Kucsera Gábor úgy érzi, sok minden nem igaz, amit róla mondtak és mondanak. Billogként maradt rajta, hogy kokainozott, ahogy az is, hogy lusta és nőcsábász. 

A karrierjét a kokain tette tönkre, olyan eltiltást kapott, mely miatt edzés közelébe sem mehetett, így számára a kajakozás világába való visszatérés nem volt opció, bár igénye lett volna rá. Azóta sokszor jár prevenciós előadásokat tartani gyerekeknek.

Kucsera Gábor Forrás: Life TV

Kütyümentes tábort vezet 3 éve egy nagyvázsonyi tanyán, ahol a résztvevő gyerekek megismerkedhetnek a vidéki élettel, ami a sportolótól sosem állt távol, hiszen, bár Kőbányán nőtt fel, nagymamája révén a nyarakat falun töltötte, ahol kutyák helyett disznókat sétáltatott.

Kucsera Gábor szülei 40 éve élnek házasságban, de ez az ex-sportoló házasságára nem lett igaz. Tápai Szabinával 10 év házasság után váltak el, volt felesége szerint ebben szerepe volt a megcsalásnak is. Noha a nőcsábász jelzőt is ráaggatták a háromgyermekes apára - és ennek valamilyen alapja volt is -, állítása szerint az ő életében jelenleg 3 nő van: az édesanyja és a két lánya.

A válásáról, ahogy eddig, úgy ezentúl sem szeretne beszélni.

"Elsődlegesek a gyerekeim. A kapcsolatom velük töretlen, ilyen is volt. Én tényleg azt gondolom, hogy ritka apa vagyok. Rám lehet bízni 3-4 gyereket is, nekem nem okoznak problémát. (...) Én ezt imádom" - mondta el Kucsera a Csisztu Sport Castban, hozzátéve, hogy bár külön utakon folytatják feleségével, a család fontosságát is igyekszik megtanítani a gyermekeinek.

Tápai Szabinával való kapcsolatáról így valott:

"Egy párkapcsolatban mindkét félnek vannak sérelmei. Én úgy tekintek rá, hogy ő a gyermeiekm anyja, bármi történt, én azt nem fogom kiteregetni. A kapcsolatunk szerintem többet ért annál, hogy így kellett volna lezárulnia" - magyarázta álláspontját a volt kajakozó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.