2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Fogyásról őszintén: egy fiatal lány elárulta, milyen negatívumokkal is jár a súlyvesztés

fiatal lány fogyás TikTok
A fogyással kapcsolatban általában mindig a pozitív következményeiről esik szó; arról kevés, hogy milyen hátulütői vannak annak, mikor valaki nagyobb súlytól szabadul meg. Egy fiatal lány tabuk nélkül TikTok videójában mesél ezekről. 

Egy fiatal lány jelentős súlytól szabadult meg, amelynek köszönhetően XL-ből S-es ruhamérete lett. Ennek azonban számos pozitív előny mellett, negatív következménye is van, amelyekről sokan egyáltalán nem beszélnek. Erről mesélt TikTok videójában a lány.

"Itt van néhány dolog, amit bárcsak tudtam volna, mielőtt ennyi kilót leadok: szó szerint mindig fázom, folyamatosan"

– kezdte mesélni a fiatal lány, aki bevallotta, hogy hiányzik neki a korábbi teste, majd szót ejtett a vékonysággal járó előnyökről is.

"Az emberek másként bánnak veled. Jobban tisztelnek, mióta lefogytam, ami undorító"

– magyarázta a lány, hozzátéve: akárhova is megy, mindig, mindenhol a súlyváltozása a téma, a magánélete, karrierje senkit nem érdekel.

A megereszkedett bőr mellett egy másik példát is hozott.

"Kisebb lett a lábam, majdnem egy számmal"

– mondja a videóban, ami már 4 millió megtekintésnél jár.

@megmackenzies It’s a learning curve #nyc#bodypositivity#weightloss#bodyacceptance#broadway#lifestyle#performer♬ original sound - Meg Mackenzies

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.