Molnár Anikó: "Feszegetem a saját határaimat, de szexet, pornót nem vállalnék be"

Only Fans Molnár Anikó celeb erotika
Molnár Anikó a pandémia idején indította el OnlyFans oldalát, s bár voltak lemorzsolódások, a celeb állítja, még mindig a top 1 százalékban van a nézettsége világszinten. 

Szexi fotót posztolt Molnár Anikó, mellyel kapcsolatban határálépésről, nagy durranásról ír az Instagramon. Hogy mi lehet az a nagy durranás, arról a Bors kérdezte az egykori valóságshow-szereplőt.

Az OnlyFansen az egyik legnépszerűbb tartalomgyártónak számító celeb elárulta, hogy bár voltak lemorzsolódások, amióta a pandémia idején elindította oldalát, még mindig a felső 1 százalékhoz tartozik, ami a tartalmai nézettségét illeti.

A 47 évesen is szexi Anikó elmondta, hogy noha két profi fotóssal is dolgozik, a férfiak valamiért jobban szeretik, ha saját maga készíti a képeket, melyeket megoszt velük. Azzal is tisztában van, hogy mindig újítani kell, kellenek a kisebb-nagyobb változások, hogy fenntartsa az urak érdeklőését.

"Tudom, hogy már nem elég csak egy szexi fehérneműben, beállított pózban mosolyogni, mert a férfiaknak ennél több kell. Bár mindig eggyel merészebb vagyok, a pornóig nem mennék el. Persze relatív, hogy ki mit nevez annak. Van, akinek már egy meztelen kép is az, de van, akinek egy vad szexjelenet sem elég. Feszegetem a saját határaimat, de szexet, pornót nem vállalnék be. Egyetlen esetben tennék kivételt: ha igazán szükségem lenne sok pénzre" - mondta el Molnr Anikó, aki azt is hozzátette, hogy ilyen eset lenne, ha az anyukájával történne valami.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.