Molnár Anikó életébe tragédiát hozott az eperhold - gyászol a celeb

tv2 -
betegség gyász tetanusz trombózis tályog Molnár Anikó kórház házi állatok
Miközben mindenki a különleges teliholdat csodálta, Molnár Anikó családjának drámák sorozatát hozta el az eperhold. 

A celeb szeretett cicája trombózist kapott, a kutyája egy tályog miatt lázasodott be, Anikó édesanyjának pedig tetanuszt kellett kapnia, mert a cica fájdalmában megharapta őt. Hiába kellett volna mellnagyobbító műtétje után pihennie Anikónak, ő egész éjszaka a szeretteit vitte orvostól kórházig. Erről ő maga posztolt a közösségi médiában.

Molnár Anikó tv2

"Ember tervez, Isten végez... ez jár a fejemben... éjjel 2 óra van. Reggel 9 óta a kis állatkáimmal szaladtam egyik orvostól a másikig... Trombózisos cicám, Kalózkám... néhány órája örökre elaludt... Tobikám, egyetlen kisfiam oldalán egy hatalmas tályoggal, 41 fokos lázzal... Most értünk haza az ügyeletről... A kettő között anyukámnak tetanusz, mert Kalózka fájdalmában beleharapott az alkarjába... Azt hiszem, ez a telihold valóban elhozta a vérfarkas feelinget... Köszönjük, elég volt, egyes, leülhetsz... A lelkemet hagyjuk... A testemet pláne. Van, ami mindent felülír. Még a műtét utáni egy hét kötelező pihenést is... Mert nekem ők a legfontosabbak" - írta Facebok-bejegyzésében a celeb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.